Неформални проекти


Участвам лично като нередовен сътрудник в долуизброените проекти.

1. В сътрудничество с други:

  • AnimeRulezzz.org — български фенсайт за аниме и манга.
  • Думи за езика — неформален аматьорски блог с коментари за езиковите/лингвистични проблеми на българския език, списван от няколко доброволци.
  • The Pekka Kana 2 Library — фенски проект за поддръжка на нов уебсайт с база данни от епизоди (колекция от карти-нива) и други ресурси за безплатната платформър игра Pekka Kana 2. Уебсайтът е списван на английски от няколко съработници.
  • Словник“ — свободен онлайн речник на българския език (в процес на разработка).

2. Самостоятелни начинания:

  • sahwar’s free public fonts on FontStruct — известен брой шрифтове за свободно ползване (включително и пикселни шрифтове с поддръжка на българската кирилица), създадени от мен чрез редактора на FontStruct (нужно е да се регистрирате и влезете в акаунта (сметката) си там, за да можете да изтегляте, да коментирате или да си направите свои шрифтове).
  • .w3xLAN359 — изоставен (неактивен) неуспешен опит за български блог с ревюта на карти-нива, съвети, гайдове за правени на нива и помощни инструменти за реалновремевата стратегическа игра WarCraft III: The Frozen Throne от Blizzard Entertainment. При желание мога да го преотстъпя за изява на някого, който да пише в него по изброените теми.
  • Forsaken Void WGB — изоставен (неактивен) неуспешен опит за български гейминг блог за ревюта на безплатни игри. При желание, мога да го преотстъпя за изява на някого, който да пише в него по изброените теми.

П. П. Имам и известно участие и в други уебсайтове (напр. от типа на социалните мрежи), като профилите ми там са изброени на страницата About (Относно / За мен и този блог).

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: