Начало > метажурнал > Ново начало за блога

Ново начало за блога

От известно време се връщам към този позабравен от мен блог и ми става някакси криво, поради което реших в близко време да подновя писането си в него, като преструктурирам тематичното съдържание на блога, реорганизирам категориите и етикетите (таговете) за старите публикации, както и чрез поправка или изтриване на по-некачествените от старите ми статии.

Оттук насетне ще публикувам повече неща в областта на хуманитаристиката, като ще доминират и мои лични мисли, идеи, анализи, опити за реферати и лично творчество, както и есета (кратки и дълги). Ще запазя наличието и на по-неформалните статии с откритията ми из Интернет, но ще дам повече ударение и на статии с прости практически съвети и неформална информация, свързани с разнообразни теми, предимно софтуерни и такива като интернет технологии, дигитално изкуство, а дори от време на време и с видео игри.

Сами ще разберете, че съдържанието на блога е променено едва когато започна гореописания плануван процес, но това може да отнеме време, защото ми се налага първо да се погрижа за някои по-неотложни лична дела. Надявам се, че когато започнат да излизат наяве първите признаци за авторово раздвижване в този блог, ще срещна и по-голяма читателска аудитория, която смело да ме провокира, критикува и насърчава, за да е по-интересен диалогът, който предлага днес интерактивността на киберпространството на Междумрежието.

Sah War

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: