Начало > разни > Любими Flash анимации – Nightmare City 1&2

Любими Flash анимации – Nightmare City 1&2

Отдавна не бях писал на български, за което се срамувам да си призная, макак че е очевидно от предишните публикации(постове за приятели 🙂 ).

Infobox:

Flash by Clairvoyance
Music by Forbiddena 403

Ще бъда кратък. По-долу е поместено една от най-любимите ми Adobe Flash анимации, на които съм попадъл – Nightmare City. Става въпрос за коткоподобни същества и битка между добро и зло, за една необикновена връзка и за огромните прегради между човешките същества, създадени от обстоятелствата и от тях самите. Изглежда, че Градът на кошмарите е една виртуална действителност, от която ако не избягаш, можеш да умреш в реалността. Музиката към двете части е композирана и изпълнена от не дотам известните Forbiddena 403, които обаче доказват, че могат да правят качествена и въздействаща музика. И така без повече забавяне, ето го и въпросното произведение:

Разбира се, ако потърсите с Google може да откриете сайта на авторите на музиката към видеото, откъдето може да си изтеглите всичките им творби, които според мен си заслужават най-малко слушането. Ако имате нещо, което бихте искали да споделите, формата за коментари е изцяло на ваше разположение. Надявам се тези минути да са били нещо специално за вас, както бяха за мен докато писах това. Успешна седмица и честити Ви близките Коледни и Новогодишни празници!

And now, Sah War is out for a while…

–––––-
Now playing on VLC: Linkin Park – In the End
via FoxyTunes

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: